ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurumlu Emrah Ortaokulu

Erzurumlu Emrah Ortaokulu

Adres
KURTULUŞ MAH. KONURALP SK. ERZURUMLU EMRAH ORTAOKULU BLOK NO 7 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, kendini yenileyip geliştiren. Öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemizde örnek bir kurum olmak.
Misyon
Eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirip, üretilen hizmetlerden tüm paydaşların yararlanmasını sağlayarak; kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğini ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin arttırılmasını sağlamak.
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Havuz Başından hareket eden Sanayi-HilalkenT Dolmuşları her 2 dakikada bir gelmektedir.Ayrıca G9-K2 VE K7 özel halk otobüsleri de okulumuzun yakın çevresine yolcu taşımaktadır.
Öğrenci servisi ile taşıma yok.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz tortum yolu üzerinde sağda BMC VE CITROEN oto plazalarının hemen arkasında bulunmaktadır.merkeze yaklaşık 4 km uzaklıktadır.